Zomer menukaart
Hieronder vindt u onze zomer menukaart.
Verkrijgbaar vanaf dinsdag 22 april 2025.
Bekijk ook zeker onze seizoensgebonden suggesties!
LUNCH (VAN 12U - 17U)
Croque Monsieur: enkel / dubbel | 10 16 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 11 17 |
Croque Hawaï: enkel / dubbel | 11 17 |
Italiaanse croque (mozarella, parmaham, zongedroogde tomaat) / dubbel | 12 18 |
Barra gallega met rundercarpaccio, rucola, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise | 16 |
Fosette met tonijnsalade, olijven en kappertjes | 17 |
Fosette met gegrilde groenten en hummus (vegetarisch) | 16 |
Uitsmijter met katenspek en bruin brood, mesclun, tomaat, komkommer | 16 |
Glutenvrij brood verkrijgbaar |
VOORGERECHTEN
Tomatenroomsoep met basilicum en mozzarella bolletjes | 9 |
Ravioli van geitenkaas, pompoen, pompoenpitten en salie | 19 |
Tartaar van Saku tonijn, kimchi en wasabi cracker | 21 |
Rundercarpaccio, Thaise vinaigrette, selder, koriander en cashew nootjes | 19 |
Scampi lookboter of van de chef (5 stuks) | 19 |
Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks) | 18 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) | 21 |
Duo van kaas- en garnaalkroket (2 stuks) | 19 |
Inclusief brood |
KINDERGERECHTEN
Chipolata met puree, jus en appelmoes | 12 |
Mini vidé met frietjes | 12 |
Spaghetti bolognaise | 12 |
Curryworst met frietjes | 12 |
Fishsticks met spinaziepuree | 12 |
Half ribbetje met slaatje en frietjes | 12 |
***JUNIORMENU*** Keuze uit kindergerecht + kinderijsje + verrassing uit De Schatkist | 15 |
VERSE PASTA'S
Verse zalmlasagne met spinazie en zure room | 24 |
Verse lasagne van de chef (spinazie, ham, zongedroogde tomaat) | 22 |
Melanzane alla parmigiana (vegetarisch) | 24 |
Verse spaghetti chitarra met bolognaisesaus | 18 |
SALADES
Salade geitenkaas, spek, balsamicodressing, appel, rozijn en noten | 24 |
Salade Niçoise met kort gegrilde Saku tonijn, boontjes, ei en ansjovismayonaise | 25,5 |
Caesarsalade met kip, spek, ansjovis, ei en croutons | 24 |
Poke Bowl, Sushi-rijst, bonen, avocado, komkommer, wasabi noten en Hoisinsaus met: – Saku tonijn, kort gegrild – Crispy chicken – Vegetarische Gyoza (Japanse dumplings – vegetarisch)) | 28 25 24 |
Inclusief brood |
Vlaamse Klassiekers
Stoofvlees met witloofsalade | 26 |
Vol-au-vent van hoevekip met Hollandaisesaus en een fris slaatje | 25 |
Vispannetje met kreeftensaus en puree | 29 |
Hoofdgerechten
Visgerechten | |
Scampi’s 13/15 (9 stuks) met lookboter of van de chef | 30 |
Gebakken heilbot, bimi, prei, beurre noisette en pommes château | 29 |
Tonijnsteak Saku, kort gegrild, noedelsalade, edamame, paksoi, beukenzwam en soja-sezamdressing | 36 |
Vegetarische gerechten | |
Vegan burger, tomaten, vegan kaas, guacamole, zoetzure sjalot | 26 |
Bloemkoolsteak, chimichuri, bloemkoolcrème en pijnboompitten | 26 |
Vleesgerechten | |
Filet mignon (220gr) met pittige tomatensalsa en saus naar keuze | 33 |
Kalfs ossobuco alla Milanese met pasta | 35 |
Klassieke hamburger, peperbun, cheddar, tomaat, bbq saus, frieten | 28 |
Italiaanse steak tartaar, basilicummayonaise en Parmezaan koekje | 28 |
*Supplement: saus (peperroom, archiduc, bearnaise) | 4 |
**Supplement: witloofsalade, koolsla, tomatensalade, sla mix | 5 |
DESSERTEN
Fijne appeltaart met speculaasijs | 12 |
Klassieke chocolademousse | 10 |
Moelleux van bittere chocolade met vanille-ijs (wachttijd 12 minuten) | 14 |
Chunky Brownie met crème Anglaise | 12 |
Mango mousse met pistache nootjes | 12 |
PANNENKOEKEN & WAFELS (VAN 14U - 17U)
Brusselse wafel met suiker | 8 |
Brusselse wafel met slagroom | 10 |
Brusselse wafel met verse aardbeien (seizoen: juni tot september) | 12 |
Huisgemaakte pannenkoeken (2 stuks met suiker / siroop / confituur) | 8 |
Kinderpannenkoek | 4 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks met ijs en chocoladesaus) | 12 |
Roomijs Geybels
Kinderijsje (vanille, aardbei en discobolletjes) | 5 |
Mini-Dame Blanche | 6 |
Coupe vanille | 7 |
Coupe mokka | 7 |
Coupe chocolade | 7 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus) | 10 |
Coupe Stracciatella | 10 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 mokka, nootjes en karamelsaus) | 10 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade en advocaat) | 11 |
Coupe sorbet (2 bollen mangosorbet, 1 bol passievruchtsorbet) | 11 |
*Supplement slagroom | 2 |